Akumulační řetězový dopavník - Tlapák, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Cílem této diplomové práce je navržení akumulačního řetězového dopravníku s oběhem palet. Práce je zaměřena na konstrukční návrh a funkční a pevnostní výpočty. Výkresová dokumentace je v rozsahu výrobních výkresů a sestav.

This diploma work deals with a design of the accumulated chain conveyor with circuit palette. The work is concentrated on the design of workings and functional and strenght caltulations. The drawing dokumentacions are within the range detail drawings and assembly drawings.
Accumulated chain conveyor
Keywords: dopravník akumulační řetěz; conveyor accumulated chain