Motivační systém společnosti a návrhy na jeho vylepšení - Sedláčková, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce „Motivační systém společnosti a návrhy na jeho vylepšení“ analyzuje motivační systém konkrétní společnosti, kde se pomocí metody dotazníkového šetření zkoumá spokojenost zaměstnanců se systémem stávajícím a úroveň jejich motivace. Na základě zjištění a aplikace teoretických východisek jsou navržena opatření, která mají za cíl vést k zlepšení motivačního systému společnosti, správně motivovaným zaměstnancům a tím i zvýšení jejich výkonu.

Diploma thesis „Company Motivation System and Proposals for Its Improvement” analyses the specific Company’s motivation system. Using the questionnaire, the employees’ satisfaction with the current system and the level of their motivation are surveyed. Based on the findings and the motivation theories the improvements are suggested. This aims to enhance the motivation system of the Company, desirably motivated employees and their performance increase.
Company Motivation System and Proposals for Its Improvement
Keywords: Motivace; motivační systém; benefity; zaměstnanci; hodnocení; odměňování; Motivation; motivation system; benefits; employees; evaluation; rewarding