Zadávání a plnění úkolů v 3D prostoru pro více uživatelů - Kudlač, Boris (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem této práce bylo vytvoření systému pro zadávaní a plnení úkolů v 3D prostoru pro více uživatelů, konkrétne pro projekt TankGame. Tento projekt je simulací boje tanků a práce do nej přidává možnost zadávat a detekovat libovolné úkoly pro hru jednoho i více hráčů. Zároveň demonstruje tyto možnosti na konkrétním příklade, implementováním soubojového módu hry pro více hráčů.

The goal of this thesis is to create system for setting and completing objectives in 3D multiplayer space, in particular for project TankGame. This project is a simulation of tank battles and thesis adds a new feature to it, which is setting and detecting any objectives for single and multiplayer game. In the same time, it demonstrates its capabilities by implementing a deathmatch game for 2 or more players.
Defining and Fulfilling Tasks in 3D Space for Several Users
Keywords: zadávání; plnení; systém; úkoly; manažer událostí; hra pro více hráčů; TankGame; API; simulace; soubojový systém; setting; completing; systém; objectives; event manager; multiplayer; TankGame; API; simulation; deathmatch