Příprava realizace bytového domu v Lanškrouně - Křivohlávková, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Obsahem a cílem diplomové práce je stavebně technologický projekt novostavby bytového domu v Lanškrouně. Práce obsahuje technologické předpisy pro hrubou spodní stavbu a hrubou vrchní stavbu. Technologické předpisy jsou doplněny návrhem strojní sestavy, zařízením staveniště a kontrolními a zkušebními plány. Řešena je i bezpečnost práce, stanovení rizik při výstavbě, časový plán hlavního objektu, objektový časový a finanční plán a rozpočet hlavního objektu. Důležitou částí je i ekonomické porovnání věžového jeřábu s autojeřábem a návrh zelené fasády.

The content of the diploma thesis is a building-technological project of the new building of residential building Lanškroun. The thesis contains technological regulations for a rough bottom structure and a rough top structure. Technological regulation are complemented by design of machine assembly, site facilities and control and test plans. Work safety, construction risk assessment, time schedule of main object, object time and financial plan and budget of main building are also solved. An important part is the economic comparison of tower crane and mobile crane and green facade.
Preparation for realization of an apartment house in Lanškroun
Keywords: spodní stavba; vrchní stavba; zemní práce; CFA piloty; základové konstrukce; betonáž; technologický předpis; zdění; piloty; zařízení staveniště; bezpečnost práce; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; technická zpráva; pilotáž; rozpočet; časový plán; substructure; top structure; earthworks; CFA piled; foundation structure; concrete casting; technological regulation; masonry; piled; construction site equipment; work safety; machine assembly; control and test plan; technical report; pilotage; budget; timetable plan