Městská knihovna, Lausanne - Hradec, Miloš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
dve veže: vetrikálna knižnica so špirálovitou rampou

two towers: vertical library with spiral ramp
City Library, Lausanne
Keywords: knihovna; kniha; veža; rampa; spirála; mrakodrap; sévelin; lausanne; mediatéka; pororošt; dvojitá fasáda; miloš hradec; architektúra; library; book; tower; ramp; spiral; skyscraper; sévelin; lausanne; mediatheque; double facade; architecture; milos hradec