MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ - Toman, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Cílem projektu bylo navrhnout městský dům na nábřeží v Přerově. Lokalita se nachází blízko centra města. Dům je čtyřpodlažní, nepodsklepený. Budova obsahuje veřejné služby (konkrétně kavárnu a mediatéku) a bydlení. Parkování je situováno do vnitrobloku. Dům má obytný vnitroblok pro potřeby obyvatel domu.

The aim of this project was to design a townhouse on the waterfront in Přerov. The location is near the center of a town. It is four storied building without cellar. The house is consist of public services (it means café and library) and housing. Parking is situated in the court. The house has a living court for inhabitants occasion.
TOWNHOUSE ON THE WATERFRONT IN PŘEROV
Keywords: dům; knihovna; kavárna; nábřeží; bydlení; townhouse; library; café; waterfront; housing