Hodnocení finančního zdraví vybraného podniku - Alt, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Hlavní náplní bakalářské práce je zpracování finanční analýzy společnosti ZLKL, s.r.o. pomocí vybraných metod. V první části budou zpracována teoretická východiska k dané problematice. V druhé části bude zpracována finanční analýza podle zpracované teorie. V poslední části bakalářské práce budou navržena řešení k zlepšení zjištěných problémů.

The main aim of the bachelor thesis is the financial analysis of the company ZLKL, s.r.o. using selected methods. In the first part will analyzed the theoretical background to the issue. In the second part, the financial analysis will be practised according to the worked up theory. In the last part of the bachelor thesis will be proposed improvements of problems found
Evaluation of the Financial Health of the Selected Company
Keywords: Finanční analýza; soustavy ukazatelů; konkurence; účetní výkazy; poměrové ukazatele.; Financial analysis; system of indicators; competition; financial statements; financial rations.