Návrh hráze údolní malé vodní nádrže - Stoklas, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Předmětem této bakalářské práce je vpracování studie malé vodní nádrže v konkrétní lokalitě. Skládá se z textové části a výkresové části. Textová část obsahuje stručný souhrn problematiky malých vodních nádrží, popis lokality, stanovení návrhového průtoku, potřebné hydrotechnické výpočty a návrh předpokládaného technického řešení. Výkresy znázorňují navrženou podobu hráze, sdruženého objektu a upravené zátopy.

The subjekt of this bachelor thesis is the study of a small water reservoir in a particular locality. It consists of a text part and a drawing part. The text part contains brief summary of the issues of small water reservoirs, description of the locality, determination of design flow, needed hydrotecchnical calculations and design of expected technical solution. The drawings show the design of the dam, the combinated funtional object and the modified flooded area.
Proposal of small earth dam
Keywords: Malá vodní nádrž; sdružený funkční objekt; návrhový průtok; bezpečnostní přeliv; hydrotechnické výpočty; vývar; vodohospodářská bilance; odpadní štola; Small water reservoir; combinated funtional object; design flow; emergency spillway; hydrotechnical calculations; stilling basin; water balance; waste tunnel