CNG JAKO PALIVO VOZŮ FLOTILY MALÉHO PODNIKU - Papp, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím stlačeného zemního plynu jako paliva ve vozovém parku tvořeném osobními automobily. Zkoumá výhodnost jeho využití jako alternativu k vozidlům poháněným ropnými produkty.

This bachelor’s thesis deals with use of CNG as fuel for passenger car fleet in a small company. It researches the benefits of CNG used as an alternative to petrol and diesel engines.
CNG AS FLEET CAR´S FUEL IN SMALL COMPANY
Keywords: CNG; vozový park; životnost; osobní automobil; CNG; fleet; service life; passenger vehicle