Low-energy block of apartments - Reiter, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce se zabývá vypracováním projektové dokumentace čtyřpodlažního nízkoenergetického bytového domu s plochou střechou ve stupni pro realizaci stavby. Jedná se o nepodsklepenou stavbu s hromadnou garáží v prvním nadzemním podlaží. Stavba je navržena s důrazem na celkovou energetickou úspornost, která je doložena podrobným energetickým výpočtem náročnosti budovy podle vyhlášky č.78/2013 Sb. a ČSN 73 0540-2.

Diploma thesis is aimed on solution of project documentation design of a four-storey low-energy block of apartments with a flat roof in the degree of project realization. The object has a collective garage on first floor and no basement. The structure is designed with the emphasis on overall energy saving, which was documented by detailed calculation of the energy performance of the building under Decree No.78 / 2013 Coll. and ČSN 73 0540-2.
Low-energy block of apartments
Keywords: nízkoenergetický bytový dům hromadná garáž vápenopískové zdivo monolitické stropní desky Olomouc stavební fyzika; low-energy block of apartments collective garage lime-sand masonry monolithic ceiling slabs Olomouc building physics energy efficient