Implementace pravidel a strategií soutěže RedBot - Orava, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2014)
Tato práce se zabývá vytvořením zadání programovací soutěže RedBot. Jedná se o soutěž pro studentské týmy, pořádanou společností RedHat. Práce popisuje postup tvorby zadání soutěže a implementaci vyhodnocovacího serveru, který bude sloužit k vyhodnocení soutěže. Tato práce se dále zabývá implementací vizualizační utility k zobrazení průběhu hry a implementací obslužných rutin, které mohou soutěžící využít pro rychlejší tvorbu strategií.

The bachelor thesis deals with creating rules of RedBot programming competition. This competition is organized by RedHat company and is designed for students' teams. The objective of thesis is to describe process of making competition rules and implementation of evaluation server for assessing results of the competition. The other objective is to implement visualization utility for view of the game and implementation of basic routine which is useful for faster strategy creation.
Rules and Strategies Implementation of RedBot Competition
Keywords: RedBot; soutěž; pravidla; hra; strategie; vyhodnocení; RedBot; competition; rule; game; strategy; evaluation