Komunikační strategie podniku - Stloukal, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem komunikační strategie pro podnik Zlatá Rezerva. Tento návrh má za úkol rozšířit a optimalizovat současnou komunikační strategii podniku. Práce je rozdělena do tří částí. První část obsahuje teoretická východiska práce. Druhá část práce analyzuje podnik a jeho vnější okolí, zároveň jsou v této části uvedeny výsledky z provedeného marketingového průzkumu. V poslední části práce je na základě výsledků z provedených analýz a vlastního průzkumu uveden návrh komunikační strategie.

The thesis deals with the design of communication strategy for the company „Zlatá Rezerva“. This proposal has the task to extend and optimize the company's current communication strategy. The thesis is divided into three parts. The first part includes theoretical approaches of the thesis. The second part analyzes the company and its external environment, also the results of the marketing survey are presented in this part. In the last part is on the base of results of the conducted analyzes and the own survey create the proposal of the communication strategy.
Company Communication Strategy
Keywords: komunikační strategie; marketing; marketingová komunikace; SWOT analýza; marketingový výzkum; dotazník; communication strategy; marketing; marketing communication; SWOT analysis; marketing research; questionnaire