Návrh a implementace testovacího systému na architektuře GRID - Hubík, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Tento diplomový projekt se zabývá problematikou paralelizace sestavování a testovaní aplikací tvořených v jazyce Java. Navrhuje software, který s využitím metod postupné integrace, paralelizace a distribuce výpočetně náročných úloh na architekturu grid napomáhá ke zrychlení vývoje softwarových produktů a automatizaci částí jejich vývojového cyklu.

This project addresses parallelization of building and testing projects written i Java programming language. It proposes software that uses methods of continual integration, parallelization and distribution of computationally intensive tasks to grid architecture. Suggested software helps to accelerate the development of software product and automation of its parts.
Design and Implement Grid Testing System
Keywords: grid Jenkins Hudson Java Red Hat open source MapReduce Maven TestNG Junit Infi- nispan GridGain Apache Hadoop Classloader JVM javac paralelizace testování compilace distribuce SwitchYard ModeShape; grid Jenkins Hudson Java Red Hat open source MapReduce Maven TestNG Junit Infi- nispan GridGain Apache Hadoop Classloader JVM javac parallelization testing compiling distribution SwitchYard ModeShape