Naprocházku.cz - webová služba pro poznávání okolí - Kluska, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá vytvářením nové verze webového portálu pro sdílení tipů na krátké výlety v okolí. Webový portál je napsán v jazyce PHP za použití frameworku Nette. Cílem webové aplikace je vytvořit přehledné rozhraní pro zadávání trasy a doplnit jej o automatické získávání informací o okolí trasy z veřejně dostupných databází.

In this bachelor thesis we are going to describe the process of creation of a new web portal for sharing of tips for walks. The website is written in PHP using Nette framework. The goal of this application is to create user friendly interface for adding new walks and upgrade it with automatic retrieval of information about the walk surroundings from publicly accessible databases.
Naprocházku.cz - Web Service for Neighbour Walks
Keywords: naprochazku.cz; Procházka; PHP; Nette framework; API; Google; Mapy; Doctrine 2; Geolokace; Chování uživatelů; naprochazku.cz; Walk; PHP; Nette framework; API; Google; Maps; Doctrine 2; Geolocation; User behavior