Identifikace a eliminace chyb při výrobě ložisek - Martinovský, Peter (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
MARTINOVSKÝ Peter: Identifikácia a hodnotenie chýb pri výrobe ložísk Diplomová práca vypracovaná v rámci inžinierskeho štúdia predkladá spôsoby identifikácie a eliminácie chýb v procese výroby spojkového ložiska pomocou metódy FMEA a Poka -Yoke. S prispením týchto metód je identifikovaných a eliminovaných päť najzávažnejších chýb, ktorých hodnota RPN prekročila zákazníkom požadovanú hranicu.

MARTINOVSKÝ Peter: Identification and elimination of errors in the productions of bearings Diploma thesis elaborated in frame of engineering studies branch by means of identifying and eliminating errors in the production process of the clutch bearings using FMEA and Poka – Yoke. With the contribution of these methods are identified and eliminated the five most serious errors, which value of RPN exceeded a limits demanded by customers.
Identification and elimination of errors in the production of bearings
Keywords: FMEA; Poka-Yoke; spojkové ložiská; FMEA; Poka-Yoke; clutch bearings