Rodinný dům s provozovnou - Bartoš, Vít (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Tato bakalářská práce řeší projektovou dokumentaci rodinného domu s provozovnou. Provozovna slouží jako kavárna. objekt je navržen na pozemku č. 2061/4 v obci Studénka. Rodiný dům je určen pro 4-5 členou rodinu. Stavba je nepodsklepená a má dvě nadzemní podlaží. Objek má tři pultové střechy. Stavba je navržena kompletně v systému HELUZ. Stavba je založena na základových betonových pasech. Schodiště je dřevěné. Objekt má obousměrný nosný systém. Vytápění je zajištěno pomocí kotle na plynná paliva.

This Batchelor thesis describes the family house with establishment of the cafe. This object si located on the site number 2061/4 in Studénka. Tha family house is suitable for a family with 4 – 5 members. The house is without basement and thera are two floors. The house has 3 mono-pitched roof. The building is designed with HELUZ systém. The building is based on concrete footings. There is a wooden staircase. In the building there is a two-way support system. Heating is made by the gass boiler.
Family house with an establishment
Keywords: Rodinný dům; provozovna; systém HELUZ; plochá střecha; základové pasy; dřevěné schodiště; obousměrný nosný systém; kotel na plynná paliva; Family house; establishment; HELUZ system; mono-pitched roof; footings; wooden staircase; two-way support system; gas boiler