Využití programu 3ds Max v silnoproudé elektrotechnice - Loško, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
V mé práci jsem se rozhodl nastínit základní vlastnosti a postupy tvorby vizualizace v programu 3ds Max. Má práce by měla nalézt odpověď na otázku, zde je 3ds Max vhodný pro modelování, vizualizaci a animaci v silnoproudé elektrotechnice. Po teoretrické části by měla následovat část praktická, kde budou postupy aplikovány při tvorbě modelu Vírové turníny.

I would like to outline the basic procedures of creating a visualisation in 3D Max application. My thesis should answer the question, whether 3D Max is suitable for modeling, visualization and animation in heavy current electrotechnics. The theoretical part of the thesis will be followed by a practical part, demonstrating the procedures by creating a vortex turbine model.
Using of 3ds Max in heavy current engineering
Keywords: 3ds Max; 3D; modelování; vizualizace; animace; Vírová turbína; 3ds Max; modelling; vizualization; animation; Vortex turbine