Řídicí a vizualizační software pro propagační robotické vozítko - Lázničková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2024)
Práce je zaměřena na softwarovou část autonomního robotického vozítka, určeného pro propagační účely firmy B:TECH. Jelikož se jedná o test proveditelnosti, výsledek práce slouží pouze jako idea vhodného návrhu softwaru pro robotické vozítko smožností využití tohoto řídícího softwaru vreálném provozu. Jsou zde uvedeny možnosti výměny dat mezi robotickým vozítkem a nadřazeným řídícím systémem. Navrhnutá koncepce popisuje řídící software zajišťující kooperaci mezi reálnými a simulovanými vozítky vprovozu. Dále je navrhnuta platforma pro vizualizační aplikaci, která slouží k monitorování a ke kontrole pohybu vozítek a přepravovaných zásilek. Každé vozítko v aplikaci je doplněno o svůj aktuální status.

The thesis focuses on the software part of an autonomous robotic vehicle, designed for promotional purposes of the B:TECH company. As this is a feasibility test, the result of the work serves only as an idea of a suitable software design for the robotic vehicle with the possibility of using this control software in real operation. The possibilities of data exchange between the robotic vehicle and the master control system are presented. The proposed concept describes the control software ensuring cooperation between real and simulated vehicles in operation. Furthermore, a platform for a visualization application is designed to monitor and control the movement of the vehicles and transported shipments. Each vehicle in the application is updated with its current status.
Control System and Visualization for a Promotional Robotic Vehicle
Keywords: Robotické vozítko; komunikace; .NET MAUI; Secure Storage; vizualizace; Robotic vehicle; communication; .NET MAUI; Secure Storage; visualization