Přístavba hotelu Tři Věžičky ve Stříteži - příprava realizace stavby - Pupíková, Ingrid (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato diplomová práce řeší stavebně technologický projekt přístavby hotelu Tři Věžičky u Stříteže, objekt apartmánů. Práce obsahuje kompletní studii realizace, včetně časového a finančního plánu, posouzení širších vztahů dopravních tras, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, technologický předpis pro zdění, kontrolní a zkušební plán kvality pro zdění, technologický předpis pro hliněné omítky a položkový rozpočet hrubé stavby hlavního stavebního objektu.

This thesis solves the construction technology project extension at Three Steeples in Střítež, building apartments. Work includes the complete study of the implementation, including timing and the financial plan, assessment of the wider relations of transport routes, the project site equipment, design of the main building machines and mechanisms, technological specifications for masonry, inspection and test quality plan for walling, technological prescription for clay plasters and itemized budget rough construction of the main building.
Extension of a hotel Tři Věžičky in Střítež - planning of implementation of construction
Keywords: Stavebně technologická studie; širší vztahy dopravních tras; studie realizace hlavních technologických etap; projekt zařízení staveniště; návrh hlavních stavebních strojů; časový plán hlavního stavebního objektu; plán zajištění materiálových zdrojů; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; položkový rozpočet.; Construction technology study; broader relationships routes; study the implementation of major technological stages; the project site equipment; design of the main building machines; the timetable of the main building structure; a plan for securing material resources; technological regulation; inspection and test plan; itemized budget.