Dopravní prostředek pro poštovní doručovatele - Lidmila, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Design trojkola pro poštovní doručovatele, pro zefektivnění a usnadnění práce.

Design of the three wheel bike for post men, to upgrading and facilitation of work.
The Vehicle for Letter Carriers
Keywords: DESIGN; POŠTA; TROJKOLO; POŠTOVNÍ DORUČOVÁNÍ; DESIGN; POST; THREE WHEEL BIKE; POST DELIVERY