Řešení pěší dopravy přes třídu Generála Píky v Brně - Ježek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Předmětem bakalářské práce je variantní návrh úrovňového přecházení chodců přes ulici třída Generála Píky v Brně. Ve stávajícím stavu je ulice vedena ve čtyřpruhovém uspořádání a přecházení je řešeno podchodem, který však není využíván.

The subject of this thesis is an alternative proposal of multilevel pedestrians crossing of the street třída Generála Píky in Brno. At the current state street is conducted in four lanes and crossing is done through the underpass, which is not used.
Pedestrial Crossing the street třída Generála Píky, Brno
Keywords: Přechod pro chodce; podchod; sčítání dopravy; zastávka; chodník; nástupiště.; Pedestrián crossing; subway; traffic counting; bus stop; sidewalk; platform.