Jednoduchá hra pro platformu FitKit - Šubr, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato bakalářská práce se zabývá implementací jednoduché hry. Tato hra je implementována na platformě FITkit. Je zde popsána implementace softwaru pro mikrokontrolér a implementace hardwaru v programovatelném hradlovém poli.

This bachelor thesis deals with the implementation of simple game. This game is implemented on the FITkit platform. It described the implementation of software for the microcontroller and implementation hardware in the programmable gate array.
Simple Game for FitKit Platform
Keywords: FITkit; FPGA; MCU; vestavěný systém; Sokoban; hra; FITkit; FPGA; MCU; embedded system; Sokoban; game