Návrh změn marketingového mixu společnosti - Vařeka, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem návrhy na zlepšení marketingového mixu společnosti Gatema PCB, která se zabývá výrobou desek plošných spojů. V rámci této bakalářské práce tedy bude provedena analýza marketingového prostředí podniku, marketingového mixu podniku, bude provedena segmentace trhu a dotazníkové šetření. Následně budou veškeré informace shrnuty pomocí SWOT matice. Poté budou představeny jednotlivé návrhy, které by měly vést k zlepšení marketingového mixu Gatemy PCB.

This bachelor's thesis deals with the topic of suggestions for improving the marketing mix of Gatema PCB, a printed circuit board manufacturing company. Thus, this bachelor thesis will analyze the marketing environment of the company, the marketing mix of the company, market segmentation and questionnaire survey will be conducted. Subsequently, all the information will be summarized using a SWOT matrix. After that, various suggestions will be presented that should lead to the improvement of the marketing mix of Gatema PCB.
Proposal of Changes in the Company's Marketing Mix
Keywords: marketingový mix; marketingové prostředí; propagace; proces; dotazníkové šetření; desky plošných spojů; marketing mix; marketing environment; promotion; process; questionnaire survey; printed circuit boards