Návrh a implementace informačního systému - Foltýn, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Cílem této diplomové práce je analýza, návrh a implementace informačního systému pro společnost zabývajcí se školním fotografováním. Práce je strukturovaná do třech částí. V první jsou popsáná teoretická východiska z ekonomického i technického pohledu. Ve druhé části je popsán problém a požadavky pro návrh a implementaci systému. Ve třetí je popsán samotný návrh struktury, funkcionality i uživatelského rozhraní informačního systému.

Aim of this Master’s thesis is analysis, design and implementation of an information system for a company doing school photography. Thesis is structured into three parts. In the first part, we describe theory about the analytical methods and also the technology perspective. In the second part, we describe the problem and requirements for the application. In the third part, we describe design of the structure, funcionality and user interface of the information system.
Implementation of the information system
Keywords: aplikace; web; informační systém; IS; e-shop; Laravel; React; PHP; application; web; information system; IS; e-shop; Laravel; React; PHP