Využití Inventor Studia v modelování, vizualizaci a animaci - Trödler, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2011)
V této práci je popsán současný stav moderních animačních a vizualizačních programů. Je zde vysvětlena filozofie adaptivního parametrického modelování a předveden postup tvorby modelu sestavy s adaptivními vazbami v programu Autodesk Inventor 2010. Dále jsou zde popsány moţnosti modulu Invertor Studia v Autodesk Inventoru. Je tady také vytvořen manuál pro tvorbu animace. Abstract

In this work there is described the present state of modern programs for animation and visualization. There is also explained the philosophy of adaptive parametric 3D modelling and demonstration of model with adaptive bindings creation process in Autodesk Inventor 2010. Furthermore, there are described preferences of Inventor Studio application. There is the manual for animation creation.
The improvement of Inventor Studio at 3D modelling, visualization and animation
Keywords: Animace; vizualizace; modelování.; Animation; visualization; modelling.