Stavebně technologická etapa montáže nosné železobetonové konstrukce tělocvičny - Moravec, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
V této bakalářské práci zpracovávám stavebně technologický projekt stavby tělocvičny na ZŠ v Krnově. Obsahem je technologický předpis pro danou etapu, časový plán, zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán a bezpečnost a ochrana při práci.

This bachelor's thesis is processed constructive technological project of building school gym in Krnov.Contect is technological procedure, schedule of work,construction site, machine reaport desing, control and test plan and safe and protection at work.
Technological stage of assembly load-bearning ferroconcrete construction of gymnasium
Keywords: Stavba tělocvičny; železobetonový montovaný systém; prefabrikovaný nosný skelet; technologie; Construction gym; reinforced concrete prefabricated system; prefabricated skeleton; technology