Polyfunkční dům - Hůlka, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato diplomová práce "Polyfunkční dům" se zabývá návrhem novostavby polyfunkčního domu. Je zpracována ve fázi projektové dokumentace dle daných předpisů. Objekt je navržen jako samostatně stojící. Dům je nepodsklepen se čtyřmi nadzemními podlažími. V objektu je navrženo 8 bytů se 7 garážemi. V prvním nadzemním podlaží se nachází wellness centrum a kancelář. Střecha je plochá, řešená jako jednoplášťová. Nosný systém je navržen ze systému ztraceného bednění. Stropní konstrukce je navržena jako žebírkový strop. Okna a vstupní dveře jsou plastová, vnitřní dveře jsou dřevěné. Součástí práce je i specializace z oboru betonových konstrukcí.

This Master's thesis "Multi-function building" deals with a project of new multi-function building. It is in a stage of project documentation. An object is design as a detached house. The house is slab-on-ground with four stories. In the object are designed 8 flats with 7 garages. In the first story is situated a wellness centre and an office. The roof is flat, projected as single-skin. A carrier system is made from sacrificial formwork system. A construction of a ceiling is projected as ribbed floor. Windows and entering doors are plastic, interior doors are wooden. A part of work is a specialization from a branch concrete structures.
Multi-functional building
Keywords: Polyfunkční dům; novostavba; projektová dokumentace; samostatně stojící dům; nepodsklepený; plochá střecha; jednoplášťová střecha; byt; garáž; ztracené bednění; žebírkový strop; betonové konstrukce.; Multi-function building; new house; project documents; detached house; slab-on-ground; flat roof; single-skin roof; flat; garage; sacrificial formwork; ribbed floor; concrete structures