Návrh zařízení pro zatěžování hřídele čerpadla systému Common Rail radiálními silami - Chromý, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2022)
Cílem této diplomové práce je předběžný návrh zkušebního zařízení na testování vstřikovacích čerpadel systému Common Rail pomocí radiálního zatížení hnacího hřídele. Práce přináší stručný přehled konstrukčních řešení soudobých čerpadel tohoto systému, na který následně navazuje návrh zařízení.

The aim of this thesis is a preliminary draft of test equipment for testing fuel injectors Common Rail system with the drive shaft radial loading. The work presents a brief overview of the contemporary designs of the pump system, which then leads on equipment design.
Design of Common Rail Pump Shaft Radial Force Device
Keywords: Zkušební stanice; Common Rail; Vstřikovací čerpadlo; Test Bench; Common Rail; Injection pump