Design PC monitoru - Rašková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Cílem bakalářské práce je navrhnout LCD monitor jako variabilní počítačové pracovní stanoviště pro cílovou skupinu lidí kreativních profesí, splnit ergonomické požadavky uživatele a vytvořit originální a funkční design.

The topic of this bachelor’s thesis is design of LCD monitor,variable computer workstation intended for people working in creative professions. Original and functional design should fulfil user‘s ergonomic requirements.
Design of PC Monitor
Keywords: monitor; variabilita; design; minimalismus; osobitost; monitor; variability; design; minimalism; individuality