Podnikatelský záměr - Furchová, Zdeňka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce obsahuje vytvoření návrhu podnikatelského záměru na zřízení koňského statku tzv. hříbárny. Práce zahrnuje teoretické poznatky nutné k založení podniku, zhodnocení situace na trhu, nastínění realizace projektu, následné vyhodnocení ekonomických, finančních a jiných aspektů.

Bachelor thesis contains a draft business plan to establish a horse farm and foal facility. The work includes theoretical knowledge required for setting up a business, assess the market situation, outlining the project, the subsequent evaluation of the economic, financial and other aspects.
Entrepreneurial Project
Keywords: Podnikatelský záměr; podnikatelské riziko; finanční analýza; jezdecká stáj.; Entrepreneurial project; business risk; financiala analysis; equestrian team.