Efektivnost u staveb pro využití volného času - Porubský, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce se zabývá efektivností investičních projektů. V práci je nejprve popsáno, co jsou to investice, jaké jsou zdroje a peněžní toky investic a metody hodnocení efektivnosti investic. Dále je práce zaměřena na projekt Městské plovárny Luhačovice. Jedná se především o historii, výstavbu, provozování a peněžní toky plovárny. Na závěr je posouzena a vyhodnocena efektivnost daného projektu v programu eCBA.

The thesis deals with public investment project. The thesis first describes, what are the sources of investments, cash flows and investment evaluation methodes of investment efficiency. Further, the thesis is focused on project Urban swimming pools in Luhačovice. It is mainly about the history, construction and operation of swimming pools. Finally, it assessed the efficiency of the project in program eCBA.
Efficiency of Buildings for Leisure
Keywords: Efektivnost; investice; investiční projekt; náklad; výnos; přínos; peněžní tok; analýza nákladů a přínosů; čistá současná hodnota; vnitřní výnosové procento; doba návratnosti; index rentability; plovárna.; Efficiency; investment; investment project; cost; income; benefit; cash flow; cost-benefit analysis; net present value; internal rate of return; pay-back period; profitability index; swimming pools.