Marketingový plán na získaní inzerentů pro platformu na pronájem prostor - Tehlár, Damián (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Táto bakalárska práca sa zameriava na vývoj marketingového plánu pre začínajúcu platformu Roomblo, platformu pre krátkodobý prenájom nebytových priestorov. Teoretická časť definuje a vysvetľuje relevantné pojmy súvisiace s marketingovým plánom a jeho tvorbou. Analytická časť opisuje koncepciu a faktory ovplyvňujúce vstup platformy na trh. Návrhová časť poskytuje komplexný marketingový plán zameraný na získanie inzerentov v počiatočnej fáze.

This bachelor’s thesis focuses on the development of a marketing plan for start-up platform Roomblo, a short-term renting platform for non-residential places. The theoretical part defines and explains relevant concepts connected with a marketing plan and its creation. The analytical part describes the concept and factors influencing the platform’s entrance into the market. Proposal part provides a complex marketing plan focused on the acquisition of advertisers in the starting phase.
Marketing plan for acquiring advertisers for the space rental platform
Keywords: marketing; marketingovýplán; marketing služieb; platformaprenájmu; akčnýplán; start-up; marketing; marketing plan; service marketing; renting platform; action plan; start-up