Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Ludvik, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práca sa zameriava na analýzu súčasného stavu firmy Ing. Jiří Povolný AUTOP z viacerich hladísk. Na základe výsledkov týchto analýz navrhuje vhodné riešenie na vylepšenie súčasného stavu systému. Navrhované a odporúčané zmeny by mali zjednodušiť a zrýchliť procesy vo firme ako aj uľahčiť komunikáciu so zákazníkmi a zvýšiť povedomie zamestnancov o dôležitosti bezpečnosti informačného systému.

The diploma thesis focuses on the analysis of the current state of the company Ing. Jiří Povolný AUTOP from several levels. Based on the results of these analyzes, suggests a suitable solution to resolve the current state of the system. Suggested and recommended changes should simplify and speed up processes in the company, as well as ease communication with customers and raise employee awareness of the importance of the security of the information system.
Information System Assessment and Proposal for ICT Modification
Keywords: Informačný systém; SWOT analýza; SLEPT analýza; Porterova analýza; analýza 7S; HOS8 analýza; Information system; SWOT analysis; SLEPT analysis; Porter´s analysis; 7S analysis; HOS8 analysis