Optimalizace trasy autonomního vozidla - Vladyka, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2015)
Tato práce se zabývá návrhem konstrukce a řízení autonomního modelu automobilu. Hlavní koncepce je určena pravidly soutěže The Freescale Cup, pro kterou je model navržen.

This paper is about design of mechanical and control solution of autonomous model car. Primary design points are given by rules of The Freescale Cup for which is model designed.
Advanced path optimalisation methods for autonomous car model
Keywords: robot; autonomní jízda; The Freescale Cup; zpracování obrazu; sebelokalizace; heuristiky; robot; autonomous drive; The Freescale Cup; image processing; selflocalization; heuristics