Podnikatelský plán - zábavně sportovní areál se zaměřením na koně - Zámečníková, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Diplomová práce obsahuje podnikatelský plán na rozšíření stávajícího podniku. V teoretické části je popsán způsob, jakým by měl být podnikatelský plán sestavován a všechny jeho součásti. Praktická část je pak věnována analýze možností dalšího růstu ranče. Je popsán stávající stav podnikání i to, jak se projeví navrhované změny. Část práce je pak věnována detailnímu představení aktivit a marketingovému plánu. Kromě všech obvyklých analýz je obsažena i detailní analýza cashflow. Dále práce obsahuje přehled očekávaných příjmů a nákladů.

Master's thesis comprehends a business plan for expand an existing business. In the theoretical part is described how should be prepared a business plan and all of its components. The practical part is devoted to analyzing the possibilities of further growth. It describes the current state of business and how the proposed ganges effect it. Part of the work is devoted to a detailed presentation of activities and marketing plan. In addition to all usual analyzes contained a detailed analysis of cash flow. The work also contains an overview of expected revenues and expenses.
Business Plan - an Entertaining Sports Area With a Focus on Horses
Keywords: Podnikatelský plán; finanční plán; marketingový mix; kůň; analýza trhu; analýza konkurence; SWOT analýza; Business plan; financial plan; marketing mix; horse; market analysis; analysis of competition; SWOT analysis