Motivace zaměstnanců v České pojišťovně - Vališová, Nela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Diplomová práce se zabývá motivací zaměstnanců v České pojišťovně. Na základě získaných informací je analyzována současná situace ve společnosti, určeny problémové oblasti a navržena opatření na zlepšení.

Thesis deal with motivation employees in Česká pojišťovna. On the basis bring out is analysed present circumstances in company, intended troubleshooting areas and designed procuration on improvement.
Employee motivation in Česká pojišťovna.
Keywords: motiv; motivace; stimul; stimulace; řízení lidí; motivační teorie; motive; motivation; stimulus; stimulation; manage people; motivational theory