Návrh logistické koncepce obchodní organizace - Černý, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dopravy v obchodní společnosti KG Process Innovations s.r.o., která nemá vlastní logistické oddělení a tudíž musí využívat služeb jiných firem. Práce obsahuje popis potřebných dokumentů, jejich použití a změny způsobené vstupem České republiky do Evropské unie.

The Bachelor’s thesis is concerned with problems of transportation within KG Process Innovations company which has not own transportation department and is forced to cooperate with another companies. This bachelor’s thesis includes description of necessary documents, its usage and changes given by joining the European Union.
The Study of Logistics Conception of Trade Organization
Keywords: Logistika; doprava; vývoz; přepravce; dopravce; spedice; dokumenty; Evropská unie; Incoterms 2000; Logistics; transportation; export; carrier; freight forwarder; documents; the European Union; customs agent; Incoterms 2000