Administrativní budova - Biroščáková, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Úkolem mé diplomové práce bylo vypracovat návrh a posouzení nosné ocelové konstrukce vícepodlažní administrativní budovy s garáží v Brně. Objekt je složen z šesti patrové administrativní části a dvou patrové garáže. Půdorysný rozměr administrativní části je 38,8m x 35 m se vzdáleností sloupů 7m,6m a 6,4m. Konstrukční výška patra je 3,5m. Garáž je navržena o půdorysných rozměrech 36m x 24,8m s konstrukční výškou 3,5m a vzdáleností sloupů 5,6m, 6,4m a 7,8m. Celková výška objektu je 17,5m.

The task of my master´s thesis was to work up a project and a check of a bearing steel construction the multi-storey office building with a garage in Brno. The building is composed of five storey office section and two storey of garage. Ground dimension of administrative part is 38,8m x 35m with distance of pillars 7m,6m and 6,4m. The structural height of floor is 3,5m.Garage is designed with dimensions 36m x 24,8m with structural height of floor 3,5m. Distance of pillars is 5,6m, 6,4m and 7,8m.Total height building is 17,5m
Administrative building
Keywords: ocelová konstrukce; vícepodlažní; administrativní budova; garáž; steel structure; multi-storey; administrative building; garage