Vytápění polyfunkčního objektu - Slovák, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Diplomová práce se zabývá návrhem systému vytápění v polyfunkčním objektu. Projekt řeší vytápění samostatně stojícího polyfunkčního objektu v Kostelci nad Ohří. Objekt má 1 podzemní podlaží a 2 nadzemní podlaží. Objekt je vytápěn deskovými, trubkovými a podlahovými konvektorovými otopnými tělesy. Zdroj tepla je umístěn v kotelně v 1. nadzemním podlaží.

This thesis deals with the design of the heating system in a Polyfunctional building. The design is solving heating of a Polyfunctional Object in Kostelec nad Ohří. The building has basement and two floors. The building is heated by means of panel, tubular and floor convector heaters. The source of the heat is located in the boiler room in the basement.
Heating of the Polyfunctional Object
Keywords: Desková tělesa; trubková tělesa; podlahové konvektory; plynový kondenzační kotel; automatický kotel na pelety; zabezpečovací zařízení; příprava teplé vody; polyfunkční objekt; vytápění; regulace; čerpadlo; Panel heaters; Tubular heaters; Floor convectors; Gas condensing boiler; Automatic pellet boiler; Alarm system; hot service water system; Polyfunctional Object; Heating; Regulation; Pump