Optimalizace systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti - Kroupová, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Diplomová práce je zaměřena na optimalizaci systému odměňování s využitím konceptu celkové odměny ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou za využití faktografické rešerše vymezeny základní pojmy a teoretická východiska potřebné pro lepší pochopení dané problematiky. Druhá část práce zahrnuje analýzu současného systému odměňování vybrané společnosti a na něj působících vnitřních a vnějších vlivů prostředí. V poslední části práce jsou představeny návrhy vedoucí k optimalizaci systému odměňování včetně kvantifikace a zhodnocení nákladů a přínosů daných změn.

The diploma thesis focuses on optimizing the employee's remuneration system using the concept of total remuneration in a selected company. In the theoretical part, factual research is used to describe the theory's basic concepts and theoretical starting points needed for a better understanding of the issue. The second part of the work includes an analysis of the current system of remuneration of the selected company and the internal and external influences of the environment. The last part presents proposals leading to the optimization of the remuneration system including quantification and evaluation of the costs and benefits of the changes.
Optimization of the Employee's Remuneration System in the Selected Company
Keywords: systém odměňování; odměňování; celková odměna; lidský kapitál; spokojenost; motivace; optimalizace; remuneration system; remuneration; total remuneration; human capital; satisfaction; motivation; optimization