Penzion ve Skalici - Moronga, Jozef (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Diplomová práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace stavby ubytovacího zařízení. Kapacita penzionu je 32 lůžek. Objekt je rozdělení na 3 časti, ubytovaní se stolováním trojpodlažní, ubytovaní dvojpodlažní , rodinný dom jednopodlažní . V prvním nadzemním podlaží je umístěn hlavní vstup, recepce, stolovaní se zázemím.V prvním nadzemním podlaží se nachází také pokoj pro osoby s omezenou schopností pohybu.V druhém a třetím nadzemním podlaží jsou pokoje pro ubytování hostů. V druhém nadzemním podlaží je ubytování pro personálu. Objekt je zděný se sedlovou a valbovou střechou. Projekt byl zpracován pomocí počítačového programu AutoCAD.

The diploma thesis deals with the elaboration of the project documentation of the construction of the accommodation facility. Thecapacity of theboardinghouse is 32 beds. Thebuildingisdividedinto 3 parts, accommodatedwiththree-storeyeddining, accommodatedtwo-storey, single-familyhouse. On the first floor there is a main entrance, reception, dining with backgrounds. On the first floor there is also a room for people with limited mobility. On the second and third floor there are guest rooms. The second floor is accommodation for staff. The building is bricked with a saddle and canopy roof. The project was processed using the AutoCAD software.
The family hotel in Skalica
Keywords: Penzion; sedlová střecha; valbová střecha; podkroví; novostavba; rodinný hotel; Pension; saddle roof; hip roof; attic; new building; the family hotel