Vztah nájemného a ceny pozemku určené z CMSP - Kubíček, Josef (Akademické nakladatelství CERM, 2014)
Článek se zaměřuje na aktuálnost problémů v souvislosti s nájemným z pozemku a cenovou mapou stavebních pozemků, které jsou v praxi řešeny. Základním předpokladem článku je získat veškeré údaje o vztahu mezi nájemným a obvyklou (tržní, obecnou) cenou poze

Article is focused on current issues in the connection with the rental price of land and construction land maps, which are¨addressed to practice. The basic precondition of the article is the existence of data dealing with the relationship between rents an
Relationship Rent and Land Price Determined from Printed Maps of Land
Keywords: znalec; znalecký posudek; soudní inženýrství; nemovitost; nemovitá věc; pozemek; nájemné z pozemku; cenová mapa pozemků; oceňovaná nemovitost; vývoj cen pozemků; databáze pozemků; faktory ovlivňující cenu pozemků; The expert; expert evidence; forensic engineering; real estate; real thing; land; ground rent; property price map; appraised real estate; development of land prices; database the land; factors influencing the price of land