Online Business Cards Generator - Turic, Matúš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Vizitky jsou stále nedílnou součástí marketingu. Vizitka představuje snadný způsob výměny základních kontaktních informací mezi jednotlivci. Tato bakalářská práce se zabýva popisem a tvorbou webové aplikace, pomocí níž si bude každý moci vytvořit vlastní vizitku podle předem připravených šablon. Výsledkem webové aplikace je PDF soubor s vytvořenými vizitkami.

Business cards are still an integral part of marketing. Business card represent an easy way to exchange basic contact information between individuals. This thesis deals with the design and creation of a web application, through which anyone will be able to create his own business card from already prepared templates. The result of web application is a PDF file with created business cards.
Online Business Cards Generator
Keywords: Vizitka; generátor; webová aplikace; byznys; PDF formát; grafika.; Business card; generator; web application; business; PDF format; graphics.