Tajmlajn.cz - webová služba pro plánování dosažení cíle a předcházení rizik - Ludwig, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2014)
Tato diplomová práce popisuje vývoj aplikace Tajm-lajn, která slouží pro plánování času pro jednotlivce, nebo malé společnosti. Práce popisuje jednotlivé etapy vývoje a jejich testování uživateli a v závěru se snaží zhodnotit dosažený úspěch a budoucí vývoj celého projektu.

This thesis describes the development of Tajm-lajn, application for effective and simple time planning in small business. The work contains detailed description of all development stages and user testing and in the conclusion it tries to summarize achieved results and future development of Tajm-lajn project.
Tajmlajn.cz - Web Service for Achieving the Objective of Planning and Risk Prevention
Keywords: Plánování času; čas; web; webové technologie; HTML; PHP; MySQL; JavaScript jQuery; uživatelské rozhraní; Lean development; Time planning; time; web; web technology; HTML; PHP; MySQL; JavaScript; jQuery; user interface; Lean development