Kooperativní plánování projektů v aplikaci Getting Things GNOME - Matušov, Izidor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Tato práce pojednává o rozšíření pro aplikaci Getting Things GNOME, které ji umožní používat pro plánování a správu kooperativních projektů. Čtenář je seznámen se základními principy a vybranými metodami plánování a řízení projektů. V rámci této práce byla identifikovaná cílová skupina uživatelů a jejich potřeb, pro které bylo navrhnuto řešení. Práce obsahuje přehled rozšířeného uživatelského rozhraní pomocí náčrtků. Navrhnuté řešení bylo implementováno a otestováno.

This work dicusses the extension for Getting Things GNOME which makes it possible to use it for planning and managment of cooperative projects. Reader is introduced to basics of project planning and project management and selected methods. The target audience and their needs for the extension were identified and their solutions were proposed. This work includes a walkthrough the extension of the user interface in the form of wireframes. The proposed extension was implemented and tested.
Cooperative Project Planning in Getting Things GNOME
Keywords: Getting Things GNOME; GTG plánování projektu; projektový management; kooperativní projekty; synchronizace; XMPP; PubSub; Getting Things GNOME; GTG; project planning; project management; cooperative projects; synchronization; XMPP; PubSub