Studie procesního řízení zakázky - Naď, Slavomír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce se zaměřuje na proces řízení zakázky ve vybrané společnosti Služby s.r.o., která se zabývá rekognoskací a sanací kanalizačních sběračů bezvýkopovými technologiemi. V první části práce jsou představeny teoretické poznatky související s tématem práce. Další část tvoří analýza současného stavu. Na základě výsledků této analýzy jsou sestaveny návrhy na zlepšení řízení činností průběhu zakázky.

The diploma thesis focuses on the process of order management in the selected company Služby s.r.o. The first part of the thesis presents theoretical knowledge related to the topic of the thesis. The next part is an analysis of the current state. Based on the results of this analysis, proposals are made to improve the management of engagement activities.
Proposal of process management of order
Keywords: proces; řízení; zakázka; analýza; informační systém; PEST; SWOT; 7S; process; management; contract; analysis; information system; PEST; SWOT; 7S