Měření difúzí v porézních materiálech - Musílek, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
Studium metod měření difúzních koeficientů, experimentální ověření standardní metody a měření vybraných vzorků metodou dvou a čtyř měření.

Study of diffusion coeficient measurements methods, experimental verification of standard method and measurement of selected samples by method two and four measurement.
Diffusion measurement in porous material
Keywords: NMR; difúze; porézní materiály; NMR; diffusion; porous materials