Zálohování dat a datová úložiště - Šlemenda, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalářská práce se zabývá zálohováním dat a datovými úložišti. Jsou zde popsány situace, které úzce souvisí se zálohováním dat v konkrétní výrobní společnosti. Na základě analýzy uvedeného podniku jsou zjištěny nedostatky a je navrhnutý efektivnější a bezpečnější způsob zálohování dat pro firmu.

Bachelor’s thesis is based on backing up data and data storages. Situations are described here which are closely related to backing up data in a specific manufacturing company. Based on analysis of stated company are found shortcomings and more effective and safer way of backing up data is proposed.
Data Backup and Data Storages
Keywords: zálohování; data; úložiště; cloud; RAID; NAS; backup; data; storage; cloud; RAID; NAS