Návrh na zlepšení hospodaření obce Hrušovany u Brna - Meluzínová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Cílem této práce je provést analýzu rozpočtů obce Hrušovany u Brna v letech 2003 až 2006. Na základě provedeného rozboru navrhnout změny v plnění rozpočtových opatření v souladu s vývojovým trendem. Dalším záměrem je vyšetřit eventualitu finanční spoluúčasti Evropské unie na plánované projekty obce.

The purpose of this project is to analyze budgets of municipality Hrušovany u Brna in years 2003 to 2006 and to suggest changes on the basis of made studies in budgetary fulfillment measurement according to development trend. Additional object is researching eventuality of finance contribution of Europe Union.
The Suggestion for Economy Improvement in the Village Hrusovany u Brna
Keywords: Obec; veřejný rozpočet; příjem; výdaj úrok; dotace.; Municipality; public budget; revenue; expense; interest; dotation.