Návrh pracoviště s průmyslovým robotem - Sobotka, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Návrh pracoviště pro robotizované svařování zadané součásti s neměnnou technologií. Návrhy subsystémů pracoviště zajišťující požadovanou funkci a parametry. Řešení bezpečnosti celkového modelu a jeho transformace do simulačního softwaru Siemens Process Simulate s vytvořením simulace pracovního cyklu pracoviště.

Design of robotic cell for welding operations at specific production part including unchangeable process technology. Design of subsystems provides required functions and abilities. Risk management of entire model and its transformation into Siemens Process Simulate simulation software including creation task-cycle simulation.
Design of a Robotic Cell
Keywords: Svařování průmyslovým robotem; robotizované pracoviště; zvýšení produktivity robotických systémů; simulační model v softwaru Siemens Process Simulate; Robotic manipulator welding; robotic cell; increase of productivity at robotic systems; simulation model with Siemens Process Simulate software